понеделник, 6 юли 2009 г.

Лале от "Сълзи над Босфора"/"Elveda Derken" със странно хоби !

Едже Услу колекционира въздух от държавите,които е посетила !


Изпълнителката на главната роля в излъчвания по софийска телевизия турски сериал "Сълзи над Босфора" Едже Услу има странно хоби.Актриста колекционира въздух!Тя си носи празни бутилчици от по 50 милилитра във всяка държава,която посещава,и ги затапва при визитите си.Досега е събрала над 30 шишенца."Това хоби ми е още от ученическите години.Запалих се от най-добрата си приятелка в гимназията",разправя Едже.

В "Сълзи над Босфора"/"Elveda Derken" тя играе Лале.Героинята и е педиатър с любящ съпруг-писател на име Еге.Семейството има две дъщери.

Животът на Лале се преобръща на 180 градуса,когато става ясно,че има тумор в мозъка и и остава малко живот.Жената не съобщава за болестта си на никого,включително и на съпруга си.Лале решава да намери жена,която да бъде майка на децата и и да се грижи за мъжа и.

Зейнеп-учителката на дъщерите и в детската градина,се оказва най-добрата кандидатка.Тя не може да има деца поради старо заболяване.

В един момент Лале казва на мъжа си,че не иска повече да е с него.Подава молба за развод и напуска семейството си.По-късно той и Зейнеп се влюбват и оженват.

Скоро обаче става ясно,че по чудо Лале се е възстановила от болестта си.Сега тя трябва да се бори,за да си върне децата и бившия съпруг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com