четвъртък, 20 август 2009 г.

Синът на Шехеразада от "1001 нощи" ще се казва Мерджан...!

Актьорът Гьокхан Тепе, който изпълнява ролята на Атеш в турската сапунка "Сълзи над Босфора", издаде петия си албум "Удряй". Най-популярното име сред участниците в сериала е и професионален музикант. Негови песни често влизат в топ 20 на чартовете на съседите.

Гьокхан е завършил консерватория в Истанбул, първият му албум излиза през 1996-а, а през 2000-а е дебютът му в телевизията. Освен в "Сълзи на Босфора" той събира въздишките на дамите в "Не плачи за мен". Роденият през 1978-а красавец обича да пътува. Тялото си поддържа с фитнес, плуване, скуош или ски. Слуша джаз и поп музика, обожава Стинг. За героя си Атеш в "Сълзи над Босфора" Тепе казва: "Да не дава Аллах никому да изпадне в такава ситуация. Но ако в живота наистина се влюбя в жена, съм готов да отида дори на смърт за нея." Тепе разказва, че по време на снимките най-много са го затруднили сцените в операционната. Вдъхновява се от Робърт де Ниро и Том Ханкс, a за да бъде убедителен в ролята си на мозъчен хирург, той прекарва дълги часове в болницата.

Героите от "1001 нощ" Бергюзар Корел и Халит Ергенч, които изпълниха ролите на Шехеразада и Онур, пък очакват син. Те дори са избрали името му - Мерджан. Те се ожениха на 7 август с пищна сватба в луксозния истанбулски ресторант Les Ottomans, а дни след това стана ясно, че Бергюзар е бременна. Вестник "Хюриет" писа, че Халит разплакал Бергюзар с желанието си, ако имат син, той да носи името на покойния й баща - известния турски актьор Танжу Корел, а ако е момиче, тя сама да избере името му.
Бебе очаква и известният турски балетист и танцьор Тан Сагтюрк, който миналата година по това време също се готвеше за сватба с Бергюзар, но продължилата две години връзка, приключи внезапно през септември 2008-а. Альона, съпругата на Тан, която е от руски произход, е бременна в четвъртия месец. Двамата съобщиха това в Бодрум, където са на почивка.

Gökhan Tepe-Gel Aşkım Gel



България Таймс - Топ Новините !

Няма коментари:

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com