петък, 28 август 2009 г.

Атеш /Гьокхан Тепе/ от „Сълзи над Босфора” издаде пети албум !

„Удряй” се нарича петият албум на Гьокхан Тепе, който изпълнява ролята на Атеш в турския телевизионен сериал „Сълзи над Босфора”.

Тепе, който е професионален музикант, е най-популярното име сред участниците в сериала. Негови песни често влизат в топ 20 на турските музикални класации. В новия албум, който съдържа седем песни, Тепе е автор на музиката и текста на пет от тях и е написал текста за шестата. Песните му са романтични и драматични като героя му в сериала. Три години делят „Удряй” от последния албум на певеца „Любов, ела”. Паузата се наложи от участието му в няколко филма, сред които и сериалът „Сълзи над Босфора”.

Гьокхан е завършил консерватория в Истанбул, специалност струнни инструменти. Първият му албум излиза през 1996 г., а през 2000 е дебютът му в телевизията. Той изпълнява една от главните роли в сериала „Не плачи за мен”. Той е зодия Водолей, роден е на 8 февруари 1978 г. Висок е 1,85 и обичайните му килограми са 75. Любимите му цветове са зелено, черно и бяло. В свободното си време обича да прави снимки, да пътува и разглежда исторически места, да чете книги. Обича фитнеса, плуването, скуоша и ските. Най-много обича да слуша джаз и попмузика.
Любимите му певци са Стинг, Моника Молина и Сезен Аксу. Най-много харесва актьорите Робърт де Ниро и Том Ханкс, а любимите му актриси са Дженифър Анистън, Никол Кидман и Хелън Хънт.

За героя си Атеш в „Сълзи над Босфора” Тепе казва: „Да не дава Аллах никому да изпадне в такава ситуация. Но ако в живота наистина съм влюбен в една жена, аз съм готов да отида дори на смърт за нея”. Тепе разказва, че по време на снимките най-много са го затруднили сцените в операционната. Той дълго се е готвил за тях и е прекарал много часове в болница, за да бъде убедителен в ролята си на мозъчен хирург./www.bg-vip.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

portalturkey@gmail.com